O podjetju

Podjetje Mtool d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 2016 kot družba z omejeno odgovornostjo. Ustanovljeno je bilo zaradi ljubezni do orodja, saj ga tudi sami v zasebnem času radi uporabljamo.

Naš cilj je nuditi kakovostno in ugodno orodje ter opremo za avtomehanične, avtoličarske, vulkanizerske in servisne delavnice. Zastopamo številne kakovostne znamke iz vseh koncev Evrope. Uvažamo iz Nemčije, Avstrije, Francije, Luxemburga, Španije, Italije, Danske, Nizozemske in Belgije.

Z našim širokim programom se trudimo, da strankam nudimo več možnosti ob izbiri pri nakupu.

Zelo pomembno pa nam je tudi zadovoljstvo naših strank. Posledično nudimo našo pomoč, svetovanje, predstavitev in servis določene opreme ter na želje naših strank poskušamo reagirat v najkrajšem možnem času.

Kako delujemo

Glavni del naše prodaje predstavlja prodaja na terenu. Prednost tega je osebni kontakt z našimi strankami in takojšnja predstavitev našega programa in razpoložljivih artiklov z našo potujočo trgovino. Menimo, da takšen način dela povečuje zaupanje v nas in naše delo.

Preostali del delovanja pa poteka preko interneta (naše spletne strani), telefona in elektronske pošte, kjer smo Vam zmeraj na voljo.